Tvilo

Samtykkeerklæring til behandling af personoplysninger

Betingelserne blev sidst revideret den 03-05-2018.

1. Samtykke af databehandling

Ved markering i feltet "Jeg accepterer Tvilo’s betingelser for persondata" i Tvilo’s mobil app eller på Tvilo.com, accepterer du, at Tvilo Aps (”Tvilo”) behandler nedenstående personoplysninger om dig. Det er en betingelse for oprettelse af en Tvilo profil, at du giver dette samtykke.

2. Dataansvarlig

Tvilo ApS er dataansvarlig. Tvilo ApS, CVR-nr. 38 19 16 59, Torvet 15, Forhuset, 4600 Køge, telefon 70 70 50 03, e-mail info@tvilo.com.

3. Typer af personoplysninger og formål

Tvilo profiler

I forbindelse med oprettelse af en Tvilo profil, og brug af Tvilo’s mobil app og Tvilo.com, vil Tvilo anmode om at behandle og opbevare følgende oplysninger:

  • Din e-mailadresse
  • Dit navn
  • Dit køn

Derudover har du selv mulighed for at udfylde/uploade følgende personoplysninger, som i så fald vil blive behandlet af Tvilo:

  • Billede af dig selv
  • Telefonnummer
  • De oplysninger du skriver når du opretter indhold via Tvilo’s mobil app
  • Billede og video materiale, du uploader når du opretter indhold via Tvilo’s mobil app
  • De oplysninger du skriver i kommentarer til eget, og andres brugeres indhold
  • Lokations data valgt eller vedhæftet indhold oprettet via Tvilo’s mobil app

Profiler for børn

I forbindelse med oprettelse af en Tvilo profil for et barn, foretaget af en allerede oprettet Tvilo profil, og brug af Tvilo’s mobil app og Tvilo.com, vil Tvilo anmode om at behandle og opbevare følgende oplysninger:

  • Barnets navn
  • Barnets fødselsdato
  • Barnets køn
  • Den oprettende profils rolle ift. barnet

Derudover har du selv mulighed for at udfylde/uploade følgende personoplysninger for barnet, som i så fald vil blive behandlet af Tvilo:

  • Billede af barnet
  • De oplysninger du skriver når du opretter indhold for barnet via Tvilo’s mobil app, herunder.
    • Øjeblikke, favorit ting, første gang, gallerier
    • Graviditet, fødsel, højde og vægt, tøjstørrelser, tænder, vaccinationer, børnesygdomme
    • Begivenheder som jul, påske, nytår, fødselsdag, baby shower, dåb, halloween, fastelavn, ferie og rejser
  • Billede og video materiale af barnet, du uploader når du opretter indhold via Tvilo’s mobil app
  • Lokations data valgt eller vedhæftet indhold oprettet via Tvilo’s mobil app
  • Navn, køn og billede for familiemedlemmer relateret til barnet, som ikke er oprettet som en Tvilo profil

Generelt om typer og formål

Formålet med behandling af ovenstående personoplysninger er at oprette din profil samt administrere den via Tvilo’s mobil app og på Tvilo.com, hvor du og andre brugere har mulighed for at læse hinandens indhold, benytte appens funktionalitet og kommunikere med hinanden.
Kommunikation imellem profiler der benytter Tvilo’s services, foregår kun efter der er oprettet en gensidig aftale om kommunikationer imellem profilerne. Indhold oprettet sammen med andre profilers børn, kan dog tilgås af tredjepart, som profilen selv ikke har oprettet en gensidig aftale om kommunikation med.
I tilfælde af misbrug/lovovertrædelser, opbevarer Tvilo din IP-adresse og de første 6 cifre og de 4 sidste cifre af dit kreditkortnummer, via den Nets godkendte betalings service Quickpay..
Derudover opbevarer Tvilo nogle oplysninger om dit kreditkort (aldrig det hele), så du har mulighed for at kontrollere, om det tilmeldte kreditkort er korrekt.
Ved betaling med kreditkort viderestilles du til QuickPay.dk’s betalingssystem, som behandler dine data.
Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med persondataloven og persondataforordningen.

4. Modtagere og behandlere af personoplysninger

Dine personoplysninger behandles udelukkende af Tvilo, men oplysningerne du opretter for dig selv og dine børn, kan tilgås af andre brugere af Tvilo mobil app, hvis der er oprettet en gensidig aftale imellem profilerne, eller hvis indhold tilknyttes andre profilers børn. Oplysninger i kommentarer videregives til de brugere, som du kommunikerer med.

5. Adgang til indsigt, berigtigelse, sletning, begrænsning eller indsigelser

Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du har derudover ret til at kræve registrerede personoplysninger om dig berigtiget eller slettet eller behandlingen heraf begrænset. Såfremt du anmoder om sletning eller begrænsning af oplysninger, som er nødvendige for at opretholde en profil og gøre brug af sitet, jfr. pkt. 3, vil Tvilo ikke længere kunne tilbyde dig adgang til Tvilo’s mobil app, Tvilo.com eller andre af Tvilo’s services. Din profil, og profiler for børn som du er eneejer af, vil i så fald blive slettet. Der kan efter persondataforordningen være konkrete situationer, hvor Tvilo ikke er forpligtet til at efterkomme ovenstående rettigheder. Hvis du ønsker (1) indsigt i (2) berigtigelse eller sletning af de personoplysninger, som er registreret om dig hos Tvilo (3) begrænsning af behandling af de registrerede personoplysninger eller (4) har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse til Tvilo på e-mail

6. Dataportabilitet

Du har ret til at få udleveret eller overført dine personoplysninger til en anden dataansvarlig, hvis det er teknisk muligt.

7. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Dette kan ske ved henvendelse til Tvilo på e-mail eller ved at slette din profil.

8. Varighed af opbevaring

Hvis du har en gratis profil og ikke har været logget ind på din profil i 1 år, bliver din profil, herunder samtlige personoplysninger, slettet. Såfremt du sletter din profil, vil dine personoplysninger blive slettet inden for 72 timer.

9. Klage

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.

Get Tvilo for free

Download

Information