Can we help?

Tvilo Support

Slet din Tvilo profil

Du kan slette din Tvilo profil, men bemærk at du risikere også at slette dine børns Tvilo profiler, og al deres data.

ADVARSEL: Når du slette din profil, og du er den sidste ejer for dine børn, sletter du også dine børns profiler, og al data på profilerne!

ADVARSEL: Når du sletter din egen og dine børns profiler, kan profilerne og data ikke genskabes!

Hvis du ønsker at slette din profil, gå da til Menuen og klik på det grønne område i toppen af skærmen, for at gå til rediger profil siden. Klik nu på Indstillinger linket i bunden af siden, og vælge Slet profil i menuen.

I slet profil dialogen, klik på Send kode knappen, som vil sende en e-mail med en validerings kode, du skal indtaste i den viste validerings dialog. Når du har indtastet koden, klik på Valider knappen, hvilket vil vise en bekræftelses dialog.

I bekræftelses dialogen, klik da på Bekræft knappen. Bemærk at dette er det sidste trin, før din profil, og muligvis også dine børns profiler og deres data, slettes permanent.

Efter du har bekræftet sletningen, sættes din profil til sletning, og du bliver logget ud af appen.


Back

Get Tvilo for free

Download

Information