Can we help?

Tvilo Support

Fjern et barns Tvilo profil

Du kan fjerne et barns Tvilo profil, men bemærk at du samtidig sletter al indhold for barnets profil.

ADVARSEL: Det er ikke muligt at genskabe profil eller data for et barn, når profilen først er slettet!

Hvis du ønsker at slette dit barn Tvilo profil, gå da til Mine børn i Menuen, og vælg det barn hvis profil du ønsker at slette.

Klik nu på Indstillinger linket i bunden af skærmen, og vælg Fjern profil i menuen. På næste side, klik da på Send kode knappen, hvilket vil sende en e-mail til sig med en validerings kode, du skal indtaste i næste dialog der vises, når du klikker på send knappen.

Indtast koden fra e-mailen, og klik Valider kode. I bekræftelses dialogen, klik på Jeg bekræfter knappen, og dit barns profil er nu de aktiveret, og forberedt til sletning.

Afhængig af hvor lang tid dit barns profil har været oprettet, er der en 48 timers vente tid før profilen slettes. Disse 48 timer gælder kun for profiler der har eksisteret i 30 dage eller mere, og sikrer at børns profiler og deres data ikke sættes til sletning ved et uheld.

I vente perioden, er barnet kun synligt for dig og andre ejere, og ingen data kan tilføjes barnets profil.

Annuller sletning af et barns profil

Skulle du fortryde sletning af dit barns profil, inden for de 48 timers vente periode, kan du annullere sletning. Du gør dette ved at redigere barnet under Mine børn i menuen, og trykke på den grønne Annuller sletning knap.


Back

Get Tvilo for free

Download

Information